22 december 2013

De geboorte van een geboorteslinger.

Het was maar goed dat het vandaag zondag is en ik verder niet veel te doen heb. Wakker worden met een idee voor een nieuwe geboorteslinger is niet fijn als ik een drukke dag voor de boeg zou hebben.
Na het ontbijt ben ik er gelijk voor gaan zitten. Ik moest eerst een illustratie van een beer gaan maken. Een beer met een grote buik waar genoeg ruimte zou zijn voor een letter.


Zo gezegd zo gedaan en het ging me best voor de wind, ik had al vrij snel het resultaat wat ik nodig had.
Leuk koppie, al zeg ik het zelf.
Oké, stap twee, een uitwerking maken van hoe zo'n berenslinger eruit zou komen zien. Ik heb daar een handig programma voor en dan krijg je al best een realistisch beeld. Eerst de beren in naturel tinten, die zowel voor een meisje als voor een jongen bruikbaar zijn.

Geboorteslinger, berenslinger, naamslinger

Ja, en dan mogen natuurlijk de welbekende meisjes- en jongenskleuren niet ontbreken, als het om een geboorte gaat en ook die zijn dus verkrijgbaar.
Deze berenslinger is een leuke originele blikvanger om voor je raam te hangen als de baby geboren is. De beren zijn 19x19cm groot en vallen dus goed op. De slinger is daarna ook leuk om op de babykamer te hangen of te bewaren voor later.
Kijk...4 verschillende uitvoering kun je laten maken en op verzoek zijn de beren ook in andere kleuren te maken.

Geboorteslinger

Nu nog een prototype maken, maar daar heb ik alle vertrouwen in dat dat gaat worden zoals ik het voor me zie. Er is een nieuwe geboorteslinger geboren...

Ook interessant:
- Beschuitslinger
- Voor opa's en oma's
- Geboortewaslijnen
- Leuke korting
- Kraamkado

Geen opmerkingen:

Een reactie posten