11 september 2013

Babykamer inrichten bij Dreumes enZo


En dan ontdek je… Je bent zwanger. Dolblij zodra je de eerste thuistest gedaan hebt. Er komt een baby, wellicht is het je eerste kindje of ben je al ervaren moeder. In ieder geval komt er in beide gevallen heel veel op je af.

Als er een baby op komst is moet er ineens heel veel geregeld worden. Je gaat voor het eerst naar de verloskundige en alleen daar al krijg je kilo’s aan leesvoer mee. Je meldt je aan bij de kraamzorg en voila daar is de eerste lijst met spulletjes die aangeschaft moeten worden voor de baby. Soms heb je nog babyspullen van een broertje of zusje die prima nog een rondje mee kunnen. Maar bij de eerste is het net zo leuk om langzaamaan alle babyspullen in huis te halen. Koop iedere maand iets, dan ben je niet in 1 keer heel veel geld kwijt en kun je rustig rond kijken wat je het leukst vind.


Eén van de belangrijkste dingen is de babykamer. Het kleine mensje wat hier gaat wonen moet zich geborgen en veilig voelen. En natuurlijk wil je voor jouw baby de allermooiste babykamer maken. Bij Dreumes enZo kun je terecht voor alle soorten babyspullen. Zo hebben zij een compleet assortiment praktische babyspullen, zoals hydrofiele luiers, maar ook kun je er terecht voor de leukste babykamer lampen en babykamer muurstickers. Een lamp is dé eyecatcher in de babykamer en wordt vaak pas als laatste uitgekozen. Zo kies je een babylamp die mooi bij de rest van de babykamer past. Babykamer Muurstickers zijn snelle tovenaars, kies je voor een effen gekleurde muur dan fleurt de hele muur op met een leuke muursticker. Je bepaalt er heel gemakkelijk het thema in de babykamer mee.


Ga eens rond kijken bij Dreumes enZo, vergeet vooral de inspiratie pagina’s niet. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten