26 augustus 2012

Nieuw cupcake-recept

Cupcakes, je kunt geen winkel binnen lopen of je ziet wel de pakjes staan waarmee je cupcakes kunt maken en versieren. Helemaal hot en overgekomen uit Amerika. Heel veel mensen zijn zelf of samen met de kinderen of ter gelegenheid van een workshop bezig met het bakken van cupcakes en de versiering is bij de één nog mooier als bij de ander. Ware kunstwerkjes. Als je in de zoekmachine op internet het woord 'cupcake' invoert vindt je allerlei recepten en technieken om ze zo mooi mogelijk te decoreren. Aanbiedingen te kust en te keur, maar het volgende recept heb ik nog niet op internet kunnen vinden, geplastificeerde CUPCAKE-SLINGERS met naam of korte tekst.
Dit geheel nieuwe recept is bedacht en uitgevoerd door Slingerland Tekstslingers.

naamslinger, cupcake

Alle cupcakes zijn getekend door Lian en inmiddels is er al een behoorlijke keus. Ze zijn gemiddeld 23 cm hoog en kunnen met en zonder letter bedrukt worden waardoor u de mogelijkheid heeft om een originele naam- of (korte) tekstslinger samen te stellen. U bent verzekerd van een leuke blikvanger.

cupcakes

De cupcake-slinger kunt u ook bestellen als geboorteslinger, u hangt hem voor het raam of in de kamer met daarop de naam van de pas geboren baby. Dit helemaal in toepasselijke kleuren.

cupcakes

De cupcake-slingers zijn natuurlijk nog op allerlei andere momenten van toepassing, denk hierbij aan de naam van uw workshopbedrijf, verfraaing van uw cupcake-vitrine in uw winkel, ter versiering van uw high-Tea restaurant, noem het maar op. Alle cupcakes zijn, op verzoek, qua kleur en uitvoering te veranderen. Het is ook mogelijk om de cupcakes te bedrukken met uw bedrijfslogo.
Voor informatie en vragen kunt u mailen naar info@slingerlandwinkel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten