22 maart 2012

Op zoek naar een leuk kraamkado?

Wat is er nou leuker dan een geplastificeerde naamslinger kado te geven voor de komende verjaardagen van de pasgeboren baby? Een slinger waarvan de ouders en het kind nog heel veel jaren plezier zullen hebben. Dat is een hele leuke aanvulling voor de kraammand die u van plan was te gaan samenstellen of leuk om samen te geven met een kadokaart van een babywinkel of speelgoedwinkel.

naamslinger

De tijd gaat enorm snel en voor je het weet wordt de kleine 1 jaar, en dat is, net als de geboorte, altijd een hele belevenis. Er wordt vaak uitbundig versierd en daar komt zo'n unieke naamslinger dan helemaal bij van pas. De trotse ouders zullen heel verrast zijn met zo'n kado.

naamslinger

Als u kiest voor een teksslinger met de leeftijd erin zou u er ook nog de cijfers voor de komende paar jaar bij kunnen bestellen, op die manier kunnen de ouders ieder jaar het cijfer vervangen. Dit kan ook met de afbeeldingen trouwens, als de afbeeldingen vervangen moeten worden is dit ook mogelijk en zo is de slinger op allerlei manieren aan te pasen aan de leeftijd van het kind. Hoe origineel zal dan uw kraamkado zijn? HEEL ORIGINEEL!! Neemt u dat maar van mij aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten