18 maart 2012

Een vlaggetje hierrrr en een vlaggetje daarrr

Altijd leuk, vlaggenlijnen als versiering als er iets te vieren valt. Die van Slingerland zijn helemaal leuk want je kunt ze helemaal naar eigen wens laten bedrukken met een korte tekst, afbeeldingen en zelfs foto's.

vlaggenlijn

Hoe lang hij mag worden is bij Slingerland niet standaard maar mag u zelf bepalen, 3 meter is de minimale afname en de maximale 10 meter.
De kwaliteit is niet te vergelijken met de vlaggenlijnen die je in de gewone winkel kunt kopen, bij Slingerland zijn de vlaggetjes gemaakt van 160gr papier en deze worden aan een heel stevig koord gemaakt. Dus niet alleen de tekst en naamslingers maar ook de vlaggenlijnen zijn uniek. Geeft u een themafeest dan is de vlaggenlijn hier altijd op aan te passen.

vlaggenlijn

De foto en afbeeldings/fotovlaggetjes zijn altijd wit en voor de andere vlaggetjes kunt u kiezen uit 23 verschillende kleuren en er zitten 4 vlaggetjes in een meter. Klik HIER als u nog meer vlaggenlijnen wilt zien die ik al voor klanten heb mogen maken. Een kanttekening als u een vlaggenlijn wilt bestellen die in een openbare ruimte moet komen te hangen, de vlaggenlijnen zijn niet brandwerend behandeld en mogen dus officieel niet in een openbare ruimte opgehangen worden.
Voor vragen en persoonlijke wensen kunt u altijd contact opnemen, aan creativiteit geen gebrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten